18 augusti

♦ Hej hopp, här kommer en sammanfattning av mitt sommarlov 2009 ! ( bättre sent än aldrig ;p )

Ja dagen innan jag fick sommarlov så var det dags för min älskling att ta studenten :) ♥ Så det blev att åka gammal jänkare med älsklingen, Alle och Erika runt stan och lite sådär, och även till åby för att droppa av alle och erika :) Riktigt trevligt var det, pojkarna var lite väl för tysta för att tagit studenten tyckte både erika och jag så vi gjorde lite väsen av oss ;D Men en sak som var lite kul var att det var en bild på oss fyra när vi satt på bilen på nt.se och även en större bild i studenter 2009´s katalog :D Lite roligt faktiskt !

Veckan efter eller så (?) var det dags för midsommar. Och det firades på Tommys land, på Fågelvik med älsklingen, Alle och Erika. Mycket trevligt :) God mat och riktigt mysigt hade vi. På kvällen när det började bli mörkare och kallare så tände vi den öppna kaminen på verandan och drog ihop bänkar och satt oss med lite dricka och filtar och myste :) Där satt vi ganska länge och hade det mycket trevligt :)

Någon vecka efter det åkte jag och älskling till Gryts brygga och fiska. Vilket gick väldigt lyckat för vissa,( med andra ord mig :D ).  Sedan åkte vi ner till Tommys land och åt vår pastasallad som jag hade gjort och till kvällen grillade vi aborre. Smarrigt, men man får ju leta lite efter ben, fast älsklingen gjorde ju allt för att jag inte skulle få några ben, min lilla gentleman. :) Så det var en lyckad dag :)

Så har vi sovit lite på Tommys land också och gjort iordning där nere, fixat poolen ( jag har rengjort den ! ) och klippt gräs och så vidare. Mycket mysigt hade vi :)

Sen var även jag och Tommy ut och åt på restaurangen i Stegeborg. Vi firade ett halvår som förlovade ;P ( allt ska firas :P ) Så det var väldigt trevligt och mysigt och vääldigt god mat. Den grillade fläckfilén var den mest utsökta jag har ätit. TESTA den säger jag bara. Men dyrt blev det, vi tog dessert också ;P hihi .

Så har jag varit med min favvo guddotter ♥ ( har bara en , men hon är min favvo ;) ). Väldigt kul att träffa henne eftersom vi typ inte har setts något under 1:an, så vi har glidit ifrån varann lite, men när vi väl träffas så är allt som vanligt :) Och som vanligt utbyts väldigt mycket skvaller och annat skitsnack. Emma och jag är bäst på det ;) Eller hur, gumman ?
Vi gick även på premiären av Harry Potter och Halvblodsprinsen, vilket var mycket trevligt, även fast jag tyckte filmen hade för lite "action". Men det var mycket trevligt :)

Jag har även "bantat" i typ  3 veckor sammanlagt, först 2 veckor och sen 2 veckor uppehåll och sen en vecka till. Så jag är väldigt glad över att jag gjorde det, även fast det var lite jobbigt när jag och Emma var på bio och alla andra åt popcorn och läsk och allt och jag fick bara sitta och sniffa in dofterna. Men om man ska bli fin så får man lida pin, eller? ;) Som sagt är jag väldigt nöjd över att jag gjorde det och jag gick ner sammanlagt 5 kilo, och flera centimeter runt magen och rumpan, och även lite på låren och armarna, så jag är nöjd. Finns lite kvar att göra men det ska nog ordna sig. Nu försöker jag äta så bra som möjligt och träna regelbundet så får vi se.

Jag har varit på en mycket "trevlig" camping i Nävekvarn med mamma, pappa, morbror och hans tjej Lena. Skiiit najs. Och då menar jag skit ! Usch har aldrig varit på någon mer äcklig camping. Inte trevligt alls ( ska inte gå in på några detaljer). Så det var bara att sitta o garva och försöka på hur vi skulle klara oss ett helt dygn på det där jävla stället. Så det blev att gå till Max (morbror) och Lenas tält och Lena gav mig vin för att jag skulle känna mig lite bättre ;P Tycker om Lena ;) haha. Sedan blev det att ta en cider också, riktigt gott ( men mamma tog bara med en ?! ) och trevligt sällskap :)

Jag har också varit i Göteborg, på Madonna konserten den 9 augusti ! Fy fan så dom kör i Göteborg asså, och trefilit, trodde jag skulle dö. Inget rimligt var det att åka inne i Göteborg asså.. Men Madonna konserten var väl bra, blev lite besviken för det var några låtar hon inte hade med som jag tyckte hon skulle ha och i mitten så körde hon några lugna låtar och då blev man så jäkla seg, så jag stod och gäspa och hade mig ;P Men overall så var det bra. Vi hade ju inga sittplatser så vi stod ju i typ 2-3 timmar. Och jag säger bara att min rygg pallar verkligen inte det så man hade jävligt ont i ryggen dagen efter. Och vi körde ju hem direkt efter eftersom vi inte hade hittat något ställe att bo på så vi körde hem till Norrköping. OCh jag kan inte sova i bilen när det är mörkt ute, så jag måste titta på vägen. Vi kom hem 05.00 måndag morgon och fy fan vad skönt det var att sluta ögonen och lägga sig i sängen !

Och igår, sista dagen på sommarlovet fick älsklingen ett ryck och sa att vi SKA åka safariparken och att vi skulle åka NU. Typ på förmiddagen någon gång. Så det gjorde jag min sista dag ;P Min älskling är lite knas :) ♥

Jag har även under hela sommarlovet bott hemma ensam med älskligen, vilket är trevligt men att då bo i en 3:a så blir det ganska mycket att städa, och flera gånger eftersom kattaset fäller så jävla mycket och även tvätta min,Tommys,mamma och pappas tvätt en gång i veckan. Och så har jag ju även lagat mat varje dag, då jag inte bantade. Hemmafru? Neej så har jag inte alls känt ? (!)

Men jag tycker jag har haft ett bra sommarlov iaf :) Har verkligen kopplat av och tagit det ändå ganska lugnt. :) Skööönt. ♦



Älsklingen på studenten och min farmor är med på hörnet :) som verkligen tycker om Tommy :)



Jag och älsklingen, men titta inte på mig för jag ser ut som en gris där :P



Här är dom aborrarna vi fick. Vill bara tillägga att det var jag som fick den största :D Fan vad arg Tommy blev :P



Här är min snygging på restaurangen vid vattnet i Stegeborg :) ♥



Den ENDA cidern mamma hade tagit med till det där skitstället. Ville nästan supa sig full så man kunde somna fort som fan så det var över ;P haha .



Bilden talar väl för sig själv ;)



Fick ett linne för minnet av Madonna konserten, framsidan...



... och baksidan.



Och tjockis-killen som latar sig i soffan får avsluta detta inlägg ;)

RSS 2.0