Sööndag



♦ Först vill jag bara lägga upp en bild på mina nya snygga Fred Perry skor ! Love them ! Vitt är inte så praktiskt jag vet men det är jävligt fräscht och snyggt om man kan hålla dem rena :P Och rosa är ju verkligen mig, så är vääldigt stolt över mina nya skor som jag har köpt :) De kostade 900 men det var det fan värt, jag skulle inte hittat några andra skor. Jag är väldigt petig eller vad man ska kalla det när det gäller skor och kläder. Så kommentera gäärna om hur snygga ni tycker dom är ;)  

Idag så blir jag tvungen att svika danstjejorna för jag ska till Himmelstalundshallen ! Wooho. För er som inte hänger med i svängarna om vad som händer där så är det ju EM-kvals match för herrarna i handboll !!! Ska bli så jäävla kul asså, man måste ju ta vara på chansen när de spelar en så ganska viktig match ändå i Norrköping. Det kommer säkert aldrig hända igen så jag måste bara vara där helt enkelt ! Och så saknar jag ju själv att spela handboll, var jävligt kul asså, men skulle fan inte ha tid för det.. Så mycket som jag jobbar,dansar,pluggar och umgås med min pojkvän och även tjejerna ibland så skulle jag verkligen inte ha tid för det. Men kul är det ! ;D Men nu måste det jobbas och pluggas lite innan jag ska dit så..

Ciao ! ♦

Herre min gud

♦ Jag vill bara ställa frågan: " Vad tänker svenska folket med?" Det är inte med huvudet iaf, det är en sak som är säker! Melodifestivalen skulle ju ha vunnits av EMD eller Sarah i sånt fall. Men nae vi väljer en lång tanig gammal kärring som sjunger opera (?) tror jag väl att det var? Det var mer som gapande och skrikande. Nae usch nu kan jag inte fortsätta skriva, är så fly förbannad asså. såå tjo ♦

Vad händer med världen?





♦ Jag är ju inte så haj direkt på att se och lyssna på nyheterna men idag så fick jag höra om att det har varit en till skolmassaker. Denna gång i en låg/mellanstadie (?) skola i Tyskland. En kille som var helt enkelt trött på sitt liv och trött på att andra inte såg hans potential, det var hans anledning till att döda 16 personer, bland annat barn,lärare och andra vuxna. När jag såg på nyheterna intervjuade de en tjej som kanske var 9 år eller dylikt som berättar att hon har pratat med en psykiatriker om vad hon har sett osv. Hon berättar att hon hörde skriken och skotten som avlöstes, jag tror hon var i ungefär samma rum som han sköt folk i och det hemskaste av allt så hörde hon hur en av hennes egna kompisar, hennes egna kompis som hon har träffat nästan varje dag i skolan i säkert många år dör. Vilket jävla trauma för en 9 åring! Och jag bara började känna som ångest, tänk OM det skulle hända i min skola, vad gör man liksom? Snacka om att vara helt försvarslös (antagligen).

Jag bara kände hur tårarna började komma när den flickan berättade om vad hon hade sett, det jag inte förstår och säkert många andra är ju vem som kan göra något sådant? Om det är någon som känner att livet är kasst och de bara vill dö så ta livet av sig själva och blanda inte in andra liksom. För de som dog har säkert inget med hans dåliga psykiska tillstånd med att göra. Det är ju nästan som att det har blivit lite "inne" om man nu får säga så med att göra dessa massakrer, jag menar hur många har det varit nu? Säkert 4 tror jag.. Jag menar om den förste som utförde en skolmassaker inte hade gjort det så hade ju säkert någon annan kommit på det men man hade kanske kunnat stoppa det liksom. Jag blir så förbannad och ledsen så jag vet inte vart jag ska ta vägen asså!! Föräldrarna ska ha bättre koll på sina barn helt enkelt! Om de inte kan ta hand om sina barn ska de faktiskt inte vara föräldrar överhuvudtaget!!

Det är så jag tycker, om ni tycker som jag eller inte så kommentera gärna! ♦ 

älska mig för den jag är

♦ Nu tänkte jag att det var dags att skriva i min lilla blogg igen.. hihi. Jag var väldigt dålig på det här, men jag måste skärpa mig nu.. Men iaf. Hänt ganska mycket den senaste veckan. Bland annat så var det ju sista dagen på praktiken i fredags. Så det känns ju väldigt tråkigt och ledsamt att man inte ska dit ( MQ ) den här fredagen eller någon fredag överhuvuvdtaget. Hoppas verkligen att man kan få lite jobb där... (a) Skulle vara så himla kul.

Jag har typ varit på MQ hela helgen i vilket fall, för Tommy min lilla älskling har köpt sig lite snygga kläder. Och det är allt tack vare mig! Jag har sagt åt honom att han ska prova chinos eftersom jag har trott att han skulle passa jättebra i det. Men Tommy har ju förstårs bara nekat till att han skulle kunna vara snygg i det. Men i fredags så fick jag honom att prova de beige chinosen och ett par jätte snygga jenas som var typ grå/silvriga som Tommy tyckte såg ut att vara gubbjeans och så fick jag honom att prova en as snygg skjorta utan "krage" som typ också var i grå/silver. Och vad får man höra från lilla gullungen? JO. Han tyckte ju om allt såklart ;D Jag är bara sååå bäst. Han var sååå het i sin chinos asså :D Vill bara äta upp honom, men det är ett problem.. Om jag äter upp honom kan jag inte se honom i sina chinos igen, så jag får väl hålla min mun stängd :/ 

Och angående sista dagen på praktiken måste jag bara kommentera att Linnéa Larsson som jobbar på MQ är en sån skön brud asså. Så sprallig och klockren :) Man har verkligen inte tråkigt när hon jobbar, jag har väl aldrig haft tråkigt på MQ men när hon är där så är det extra roligt :) <3 Så jag kommer verkligen sakna Linnéa och de andra brudarna på MQ... :/ Får hälsa på där VÄLDIGT ofta, dels för brudarna men också för kläderna :$ hihi.

Men idag så är det dans, ska bli kul :) håller på att göra placeringar och shit, så det är kul :) Sen har vi ju alla så roligt som en grupp, så det är kul :) Träffar dock inte min älsklingsprins idag för han är hos Gustaf :/ Men han har ju kul iaf :)

I helgen blir det att jobba med postordern igen, så från och med den här helgen och 12 veckor fram men bara varannan helg så jobbar jag på Wibrant med postorder sticklingar. Så jag börjar 07.00 på lördag morgnarna och möjligvis om vi har tur så startar vi klockan 08.00 på söndagarna. Lite trött på det nu men det är pengar så det är bara att hålla ihop och kämpa!

Nu ska jag väl dra mig, ska väl skriva på svenskan ELLER så sitter jag kvar vid datorn och går in på HM och beställer kläder :P hihi. Inget svårt val ;D haha. Ha det ♦

RSS 2.0