Taggad men nervös

♦ Som alla vet som läser min blogg ( typ 2 pers (Y) ) så har jag inte uppdaterat på riktigt läääänge.. hihi. Det beror på skola,jobb,pojkvän,dans, ingen tid och lust till det helt enkelt. Men nu ska jag försöka ta tag i det igen och skriva minst 2 eller 3 gånger i veckan. Så får vi väl se hur det blir med det..!

Men igår så var jag mesta delen av dagen med Vickan. Först var vi och resten och klassen och såg Patrik 1,5 på någon biogrej i konstmuseét. Efter det sa vi hejdå till Verry-Berry och vi stack ner på stan för att köpa min underbara klänning från Paris Kate & I på MQ för 700 kr. En vit klänning som typ går till knäskålarna med röda blommor på och lite annat. Sååå fin är den :) riktigt nöjd med den, måste ju liksom vara fin på min mans student :) Sedan på kvällen kom Tommy och vi käkade tacos och åkte runt lite och såg på tv och käkade godis och salta pinnar (: Sedan skjutsade vi Vickan hem till Micke ( brorsan ) i Åby. Sen blev det att sussa kudden. Det var en kul kväll tyckte jag, hoppas mina andra älsklingar tyckte det med :)

Men om vi ska gå in på det som är lite mer allvarligt nu så måste jag berätta vad jag menar med min rubrik för detta inlägg. Det är så att jag och mina 4 andra danstjejor har bildat en så kallad "grupp" som vi har koreograferat dans till med hjälp av Cicci och Lina och det är så att i morgon så ska vi till Örebro till Kumlahallen och tävla då i street. Det är vår första tävling och jag är nervös men ändå taggad på vad som kommer hända i morgon. Känns bara lite jobbigt att vi är först ut av alla liksom.. Men men. Och det kommer inte komma någon för att titta och heja på mig så det suger hästballe för jag skulle vilja att någon var där iaf. Mamma sa att hon och Johanna kunde komma och kolla på SM sen i september men det var är ju inte det jag ville. Visst skulle det vara kul om dom kom då också men liksom det var ju mest viktigt nu för att det var första gången liksom. Men jag hoppas bara att  vi inte kommer sist, då vet jag inte vad jag gör asså. Så målet är väl att inte komma sist helt enkelt, även fast det är första gången så ska man väl inte känna så mycket press men jag känner så mycket press för jag sätter alltid press på mig själv vad det än gäller liksom. Men får väl se hur det det går... Blir väl en uppdatering i morrn i sånt fall.

Men tänk på mig i morrn förmiddag så kanske jag kan känna stödet genom telepati ;P haha.

Ha det gött ! ♦


RSS 2.0